www.sangendin.no

Åse Winther Neergaard

Petter Dassgt.1

8656 Mosjøen

 

ase.neergaard@gmail.com

Tlf: 416 43 660

Slik går du frem ved bestilling:

Send en mail til følgende epostadresse: ase.neergaard@gmail.com

Beskriv i eposten eller legg ved et skriv om hva du vil ha med i det ferdige produktet; er det en personlig sang, eventyr, prolog e.a. så er det ofte en beskrivelse av personen man vil ha fram; hvordan er vedkommende, egenskaper, interesser, episoder m.m. som man vil ha fram.

Skriv gjerne i stikkordsform med en liten forklaring i tillegg, slik at jeg kan danne meg et bilde av personen/begivenheten/arrangementet e.a.

 

Du kan også bestille på telefon 416 43 660,  pr. post (adr. til venstre på hovedsiden, eller pr. epost, se valget "bestilling" i menyen.

 

Når første utkast er ferdig tar jeg kontakt med deg som bestiller, konfererer og redigerer om nødvendig, til produktet er ferdig og du/dere er fornøyd. Jeg sender da det ferdige produktet på mail, eller et par eksemplarer i posten klar til kopiering. De fleste tar seg av kopieringen selv, men jeg kan gjerne legge inn illustrasjoner i form av bilder, roser e.a. slik at produktet er ferdig til kopiering.

Vil du bestille ferdig kopiert så ordner jeg det mot kr 50,- i tillegg i prisen.

Sangen Din sang sanger sangtekst sangtekster festsanger tekst tekster lyrics dikt dikter forfatter tekstforfatter skribent skriver taleskriver tale taler festtaler takketaler prologer eventyr manuskript konfirmasjonssanger konfirmasjonstaler bryllupstaler bryllupssanger bursdagssanger bursdagstaler bursdag konfirmasjon bryllup jubileum fest festlig feiring begivenhet Mosjøen Helgeland Norge
web: info helgeland