www.sangendin.no

Åse Winther Neergaard

Petter Dassgt.1

8656 Mosjøen

 

ase.neergaard@gmail.com

Tlf: 416 43 660

Om meg

Hei - jeg heter Åse Winther Neergaard - jobber og bor i Mosjøen - Byen midt i Norge.

I skrivende stund er jeg 62 år og jobber i bank ( noe jeg har gjort i over 40 år).

Jeg er gift med Svenn Erik og er bonusbestemor til 6 flotte barn.

Jeg er utdannet både finansrådgiver og diplomøkonom i bankfag gjennom BI

og har spesiell interesse for rådgivning, ledelse og markedsføring.

 

I tillegg til jobb i bank har jeg undervist en del i lokalmiljøet på desentralisert høyskoleutdanning. Jeg er aktiv innen byens kulturliv og er opptatt av at byen vår skal utvikle de sterke kvalitetene den har, spesielt innen kultur og næring.

 

Fra jeg var lita har jeg vært interessert i det skrevne ord, dikt, historier, stil, rettskriving osv. Jeg skrev av og til mine egne dikt som ungdom og i 1978 ( da var jeg 25 år) tok jeg mot til meg og sendte inn bidrag til en kampsang-konkurranse. Jeg vant første premie i den konkurransen og dette gjorde at jeg i det videre turte å ta oppdrag for andre. Og oppdrag har det ikke vært mangel på - fra hele landet har det kommet bestillinger - og tilbakemeldingene har gjort at jeg har fortsatt med min kjære hobby.

 

De siste år har jeg også prøvd meg på å skrive for scenen, både revytekster og manus for forestillinger, og syns dette er både utfordrende og artig. Dette har jeg lyst til å utvikle videre. Det skal sies at jeg aldri har markedsført mine tjenester tidligere, ryktebørsen har vært min "arena".

 

Nå har jeg imidlertid lyst til å gjøre mer ut av min hobby og har bl.a. etablert mitt eget firma "Sangen din" samt opprettet denne hjemmesiden.

 

Gi meg gjerne tilbakemelding på hva som kan gjøres bedre :-)

Sangen Din sang sanger sangtekst sangtekster festsanger tekst tekster lyrics dikt dikter forfatter tekstforfatter skribent skriver taleskriver tale taler festtaler takketaler prologer eventyr manuskript konfirmasjonssanger konfirmasjonstaler bryllupstaler bryllupssanger bursdagssanger bursdagstaler bursdag konfirmasjon bryllup jubileum fest festlig feiring begivenhet Mosjøen Helgeland Norge
web: info helgeland